lørdag 18. februar 2017

Medieseminar 2017!

Torsdag 16/02-2017 var hele media og kommunikasjon på medieseminar. Dagen var spennende med mye bra og internsang informasjon, men det var også noe kjedelig.  

Dagen ble delt inn i 5 forskjellige foredrag, og førstemann ut var en kommunikasjons sjef fra TV2. Og han fortalte om hvordan jobben hans fungerte. I tillegg til PR og hvordan man skal legge frem saker som skjer. Han var flink til å snakke og det ble derfor interessant å høre på.
Deretter var det Arin og Philip, to elever fra vg2, sin tur. Guttene fortalte om sin erfaring av å delta på CYAN utstillingen. 
Videre fikk vi besøk fra Høyskolen Kristiania. Det ble holdt et foredrag som gikk ut på hva privatskolen hadde å tilby. Det var to lærere og to tidligere elver som sto for foredraget. Personlig synes jeg foredraget var rotete. Dette fordi jeg ofte syntes at de snakket i munn på hverandre og avbrøt hverandre. For meg virket det som om foredraget burde vært bedre planlagt, både på innhold og hvordan det ble presentert. Det ble rett og slett kjedelig å høre på.

Etter en god og lang lunsjpause, var det kunstner og fotograf Stig Marlon Weston sin tur. Han fortale om hvordan det var å jobbe som kunstner og fotograf. Eller skal jeg si fotografkunstner. Han viste frem mange av verkene han og jeg ble svært imponert.
Bildene er tatt av visningen med min mobil. Beklager for dårlig kvalitet, men jeg ville ha de med.:)

Helt til slutt fikk vi besøk av Lucky View! Dette er en gruppe med 4 gutter som lever av å lage film/videoer. De viste frem noen av videoene sine og jeg koste meg under foredraget.


Alt i alt var dagen fin, men jeg er glad for at det kun varte i en dag. Det å sitte i en sal og bare lytte blir i lengden veldig kjedelig.